Select Page

Ponudba dejavnosti:
Ples

Vse dejavnosti so zaradi koronavirusa do nadaljnega odpovedane

 

REDNI PLESNI TEČAJI SALSE IN LATINO RITMOV

Redno izvajam plesne tečaje tako solo kot v parih na različnih lokacijah.
V kolikor ste skupinica zainteresirana za nov tečaj, oddajte povpraševanje in prepričana sem, da najdemo skupni termin in prostor za izvedbo želenega tečaja.
Urnik aktualnih tečajev:

Ponedeljek
V sodelovanju z: S plesni studio
Salsa Fusion pari
18.00-19.00

V sodelovanju z: JB Dance Ptuj
Salsa za pare
20.30-22.00

Sreda
V sodelovanju z: Plesna dimenzija
Salsa punce
17.00-18.00

V sodelovanju z: Plesna dimenzija
Salsa/Latino ladies
(Začetnice)
20.00-21.30

Petek
V sodelovanju z: S plesni studio
Salsa Cali pari
19.00-20.00

V sodelovanju z: S plesni studio
Ladies salsa fusion (nadaljevalke)
20.15-21.15

IZREDNE PLESNE DELAVNICE

Glede na povpraševanje izvajam izredne, enkratne ali večkratne delavnice ali intenzivne plesne vikende, različnih plesnih ritmov in stilov (salsa žanri, salsa Cali, salsa fusion, bachata, show/mopdern jazz/sodobna, pop plesi in več). Prilagodim se vašim specifičnim željam oz. interesom. V primeru, da nisem strokovna ne določenem plesnem področju vam z veseljem svetujem bolj primernega učitelja in vas preusmerim.

PLESNI NASTOPI

Izvajam plesne nastope/show: salsa solo, salsa latino solo, latino duo, salsa par ali show skupina amater. V kolikor se za nastop dogovorite nekaj tednov v naprej ga lahko pripravim v sodelovanju z drugimi umetniki po vaši želji.
Delam na tem, da bom v bodoče lahko ponudila tudi kvaliteten show cabaret salse tako v paru kot v skupini v sodelovanju z mojimi kolumbijskimi soplesalci…

PLESNA ANIMACIJA

Plesna animacija za vaše zabave, prireditve ali preprosto skupinsko sprostitev, je sklop preprostih in zabavnih plesnih rutin prilagojenih na glasbo – plesalec oz plesni učitelj je vodja animacije, ostali pa mu sledijo.
Plesne animacije so namenjene vsakomur: prilagodi se lahko za otroke, starostnike, družinska srečanja, službene zabave ali »aktivni službeni odmor«.

PLESNO GIBALNE DELAVNICE ZA NOSEČNICE

Sklop delavnic je namenjen plesno gibalni sprostitvi in rekreaciji prilagojeni za nosečnice. Vsi vemo, da tako ples kot glasba, blagodejno in terapevtsko vplivata na posameznika kot tudi na bodočega novorojenčka. Naredite nekaj dobrega zase in svojega otroka in zaplešite z nami.

PLESNO GIBALNE DELAVNICE ZA STARŠE Z DOJENČKI

Gibalne vaje in plesni koraki ter kombinacije so prilagojeni, da lahko starši (vabljene tako mamice kot očetje) zaplešejo s svojimi otroki. Otrok vas lahko spremlja v objemu, kengorujčku ali vozičku. Namen vadbe je, da se preko glasbe in plesa povežemo s sabo, s svojim otrokom, da se gibamo in sprostimo.

KATJA ČUK POROČNE KOREOGRAFIJE, PLESI IN ANIMACIJA

Za popolno poroko pa priporočam “DA Petra”  obisk spletnih strani

Sporočilo?

Povpraševanje, komentar, dodatne informacije?

Kontakt

Katja Čuk
+386-30-742-622