Ponudba dejavnosti:
Ples

REDNI PLESNI TEČAJI 2020/21
(od septembra naprej)

  • SALSA LADIES 2 NA PLESNA DIMENZIJA MARIBOR – sreda, 20.05-21.15
  • LATINO FIT NA PLESNA DIMENZIJA MARIBOR – torek, 20.05-21.00
  • SALSA LADIES FUSION GROUP NA S PLESNEM STUDIJU – več info kmalu

PLESNE URE, DELAVNICE IN PLESNI VIKEND TEČAJI po dogovoru

Po dogovoru izvajam plesne ure, delavnice ali intenzivne plesne vikende v vašem kraju, šoli, podjetju. Stil, nivo in vsebino nasploh prilagodim ciljni publiki. V nadaljevanju najdete nekaj idej:

SOLO (za manjše ali večje skupine):

SALSA CALI STIL (salsa calena): Salsa calena je postala 2020 nacionalna kulturna dediščina Kolumbije. Gre za unikaten salsa stil, ki izvira iz mesta Cali in se odlikuje po vrsti manj in bolj zapletenih korakov ter hitrosti. Enostavno se kombinira tudi z drugimi stili salse.

SALSA FUISON LADIES: Kot že ime pove gre za združitev različnih salsa stilov. Združujem jih v kratke rutine in kombinacije s stilingom, ki nagovarja ženske.

SALSA SHINES/FOOTWORK: Kombinacije salsa korakov na izbrano glasbo za vso publiko.

LATINO RITMI ZA VSAKOGAR: Delavnica je rekreativnega in zabavnega značaja, primerna za najširši krog posameznikov, ki bi se želeli naučiti in se zabavati ob osnovnih korakih salse, bachate, merenguee.

PARI:

SALSA CALI STIL OSNOVNI NIVO: Osnovni tečaj salse calena za pare, kjer se naučimo osnovnega in 3-4 sestavljenih korakov ter 2-3 obrate. S tem tečajem ste opremljeni za osnovno salsa Cali preplesavanje na družabnih plesnih večerih.

OSNOVE SALSE

OSNOVE BACHATA

PLESNI POTOPIS KOLUMBIJA

Seveda poznate potopisna predavanja. Plesni potopis je prav takšno predavanje ob fotografijah, ki vas ponese po Kolumbiji, hkrati pa vam ponuja vpogled v vsakodnevno življenje Kolumbijcev z vidika Slovenke, ki sem tam živela, delala in ustvarjala več kot 4 leta.

Potopis otvorim s folklorno točko in zaključim s salsa nastopom, nato pa tudi vas povabim, da se z menoj naučite nekaj osnovnih korakov in prepustite glasbi.

Plesni potopis je zanimiv tako za šole kot kulturne ustanove, knjižnice in podjetja.

INDIVIDUALNE / PRIVATNE PLESNE URE

 Na individualni plesni uri se lahko posvetim samo vam, vašemu načinu gibanja – močnim in šibkim točkam ter najdem vaje in načine, da boste izboljšali svojo plesno tehniko ali stil.

Individualne ure so primerne tudi za sestavo koreografije ali rutine s katero želite presenetiti bodisi na nastopu ali zabavi 

PLESI ZA POROČNE PARE

Koreografija vašega prvega plesa kot poročen par – na vašo priljubljeno glasbo in ob upoštevanju vaših želja ter z mojimi idejami – skupaj lahko ustvarimo nekaj čudovitega 

PLESNO/GIBALNE DELAVNICE ZA OTROKE IN MLADINO

Delavnice na katerih urimo in razvijamo gibalne sposobnosti otrok, kreativnost, razvijamo posluh za glasbo in njeno interpretacijo in se učimo plesnih kombinacij različnih plesnih zvrsti.

PLESNI NASTOP IN ANIMACIJA

Trenutno izvajam nastope svoje solo tekmovalne točke. Po dogovoru pa pripravljam tudi nastope manjše skupine. Za praznovanja, poroke in zabave izvajam plesno animacijo po dogovoru z vami.

 

Sporočilo?

Povpraševanje, komentar, dodatne informacije?

Kontakt

Katja Čuk
+386-30-742-622